okoko okoko wimgroup

Baromfitermékek
kis-, és nagykereskedelme

Kiváló minőség – elérhető áron!

Kérjen árajánlatot!
Wimgroup

Rólunk

Cégünk több, mint 20 éves múltra tekint vissza a magyarországi élelmiszeripar területén. A kezdeti családias hangulat továbbra is megmaradt – viszont az elmúlt évtizedek innovációi révén mára világszinten veszünk részt a húsiparban. Fő tevékenységünk a brojlercsirkék tenyésztése és a baromfitermékek értékesítése.

Vannak partnereink többek között Közép- és Nyugat-Európában, a Baltikumban, Marokkóban, Kínában, Szaúd-Arábiában, Közép- és Észak-Amerikában és Afrikában is.

Az O’Koko márkánkon keresztül a missziónk egyértelmű: a magyar primer gazdasági szektor büszke szereplőiként mindenekelőtt kiemelkedő minőségű és egészséges termékekre, környezetbarát működésre, és társadalmilag hasznos, megbecsült munkahelyteremtésre fókuszálunk.

Bővebben

Mivel foglalkozunk?

Wimgroup

Tápanyag-előállítás

A saját termőföldjeinken termelt, és részben őstermelőktől, vállalkozóktól felvásárolt takarmányt saját takarmánykeverő üzemünkben használjuk fel és készítjük belőle a tápanyagot. A termelt és beszerzett takarmány kapcsán komoly minőségellenőrzést végzünk: az állataink által fogyasztott tápanyag nem tartalmazhat génmanipulált termelésből származó alapanyagokat, sem hozamfokozókat, sem antibiotikumokat.

Bővebben
Wimgroup

Broiler nevelés

A leginkább idő-, és szakértelem-igényes folyamatunk az állatok felnevelése, amely kapcsán kifejezetten büszkék vagyunk képzett szakembereinkre és a modern technológiánkra. A prémium minőség biztosítása mellett nagy kapacitásunk a vásárlóink számára is kiszámíthatóságot és biztonságot eredményez: egy körben 1 650 000 baromfit nevelünk, ami évente csaknem 14 millió broiler, élősúlyban mérve évi 32 000 tonna hússal.

Bővebben
Wimgroup

Feldolgozás

2007 óta működik Tiszavasvárin a kiváló minőségéről híres holland MEYN gépekkel ellátott vágóhíd. Ahogy az egész munkafolyamatban, a feldolgozás során is kiemelt figyelmet fordítunk a magas színvonalra. A minőség mellett a mennyiség is vevőink igényeinek mindenkori kielégítését szolgálja: naponta akár 110 000 kg húst állítunk elő a fejlett technológiánknak köszönhetően.

Bővebben
Wimgroup

Továbbfeldolgozás

A késztermék (hús) mellett különböző egyéb termékekhez és gazdasági tevékenységekhez szükséges anyagok, melléktermékek is fennmaradnak, amik kapcsán gondoskodunk a további hatékony felhasználásról.

Bővebben
Wimgroup

Minőség

A minőséget modern technológiánkon, rendszeres laboratóriumi ellenőrzéseinken és szakképzett munkaerőnkön felül többféleképpen biztosítjuk. HACCP élelmiszerbiztonsági rendszerünk, IFS, BRC és HALAL tanúsítványokkal rendelkező termékeink és nemzetközi versenyeken elért minőségdíjak mind a prémium minőség garanciájaként szolgálnak.

Bővebben
Wimgroup

Szállítás

A cégcsoportban saját szállítójárművekkel is rendelkezünk, ami lehetőséget biztosít vásárlóinknak arra, hogy a megrendelt árukat a saját telephelyükön vegyék át. Akár ők is részt vehetnek a rakodásban, és nyitottak vagyunk a köztünk és a megrendelő között potenciálisan kialakuló párbeszédre. Külföldi partnereink vannak többek között Közép- és Nyugat-Európában, a Baltikumban, Marokkóban, Kínában, Szaúd-Arábiában, Közép- és Észak-Amerikában és Afrikában is.

Bővebben
Wimgroup
Wimgroup
Wimgroup
Wimgroup
Wimgroup
Wimgroup

okoko

Termékeink

okoko

Csirkemell filé

okoko

Csirkecomb
farrésszel

okoko

Csirkecomb

okoko

Csirke felsőcomb

okoko

Csirke alsócomb

okoko

Csirkecomb filé
bőrös

okoko

Grillcsirke

okoko

Csirkeszárny

okoko

Csirkeszárny
kétízületes

okoko

Csirkenyak

okoko

Zúza

okoko

Csirkemáj

okoko

Csirkeszív

okoko

Csirkemáj szívvel

okoko

Csirke farhát

okoko

Csirkeláb

okoko

Csirkefej

okoko

Csirkemell nyesedék

Kérjen ajánlatot!

Telephelyeink

okoko
okoko

Tiszadob

okoko

Tiszavasvári

okoko

Nyíregyháza

Galéria

okoko
Tovább a galériába

Karrier

Miért jó nálunk dolgozni?

Wimgroup
Célunk olyan embereket a csapatunkban tudni, akik hozzánk hasonlóan szeretnének kiemelkedő és minőségi eredményeket elérni a szakmájukban.
 
 
Wimgroup
Szakembereink alapos kiválasztásán felül nagy figyelmet fordítunk továbbképzésükre, előmeneteli lehetőségeik megteremtésére és a számukra kellemes, élhető munkahely megteremtésére.
 
 
Wimgroup
A tisztességes munkalehetőség mellett hosszú távú, stabil, biztos hátteret nyújtunk, kiemelkedő bérezéssel és jó kollektívával.
 

Folyamatosan bővítjük cégünket, melyhez nélkülözhetetlen a megbízható szakember-gárda.

Jelenleg 24 pozícióba keresünk kollégákat.
Konkrét állásainkról ITT tájékozódhat!
Wimgroup