okoko

Rólunk

Cégünk több, mint 20 éves múltra tekint vissza a magyarországi élelmiszeripar területén. A kezdeti családias hangulat továbbra is megmaradt – viszont az elmúlt évtizedek innovációi révén mára világszinten veszünk részt a húsiparban. Fő tevékenységünk a brojlercsirkék tenyésztése és a baromfitermékek értékesítése.  Vannak partnereink többek között Közép- és Nyugat-Európában, a Baltikumban, Marokkóban, Kínában, Szaúd-Arábiában, Közép- és Észak-Amerikában és Afrikában is.

Az O’Koko márkánkon keresztül a missziónk  egyértelmű: a magyar primer gazdasági szektor büszke szereplőiként mindenekelőtt kiemelkedő minőségű  és egészséges  termékekre, környezetbarát  működésre, és társadalmilag hasznos, megbecsült munkahelyteremtésre  fókuszálunk.okoko

Prémium minőség és egészséges termék

Hiszünk abban, hogy a hosszútávú win-win üzleti kapcsolatok mentén fejlődhet leginkább egy vállalat. Ehhez mi beletesszük az együttműködésbe, amit csak tudunk: mindenekelőtt, a garantált, az előállítási folyamat minden szintjén ellenőrzött minőséget – és ezzel párhuzamosan a piac számára megfizethető (nagy volumen esetén egyedi) árszintet is. Termékeink az árskála minden szegmensét felölelik – az alsóbb árkategóriától a prémiumig, mindenre tudunk minőségi megoldást nyújtani.

Íz-, és illatfokozó anyagok, továbbá antibiotikumok és növekedési hormonok használata nélkül, teljesen GMO-mentesen készül minden termékünk. A minőséggel párhuzamosan magas követelményeket támasztunk a változatos és különleges ízek, és a termék küllemével szemben is.

Telephelyeinken akkreditált laboratóriumok működnek, ahol a nyersanyagok és segédanyagok bemeneti ellenőrzése történik. A baromfik egészségi állapotát rendszerint állatorvosaink ellenőrzik. A késztermék minőségi ellenőrzése a biztonsági mutatóknak való megfelelést szolgálja. A kiváló minőségű termék előállítása érdekében vállalatunknál minden egyes gyártási szakaszban igen szigorú kontroll folyik, még mielőtt a késztermék a fogyasztóhoz kerülne.

Büszkék vagyunk a különböző nemzetközi kiállításokon és pályázatokon elnyert minőség-díjakra és arra, hogy vágóhídunk főként a méltán híres holland MEYN cég felszereléseivel működik. Továbbá termékeink rendelkeznek IFS, BRC és HALAL tannúsítványokkal is.

okoko
okoko

okoko


okoko

Környezetbarát működés

A munkafolyamatok során alkalmazott fejlett technikáink hozzájárulnak a környezet óvásához, mely fontos szempontként szerepel a misszióink között is. Öntözés, páratartalom-, fényerő-, és hőmérséklet szabályozása, etetés – a prémium minőség mellett minden területen hatékony energiagazdálkodást tesznek lehetővé rendszereink.

Termelési folyamatunkról részletesebben ITT tájékozódhat.

Munkahelyteremtés

Tiszadob és Tiszavasvári régió gazdasági életének jelentős szereplője cégünk, 6 gazdaságban tenyésztünk itt baromfit. Büszkén veszünk részt a környék munkahelyteremtésében, és járulunk hozzá több száz család megélhetéséhez. Szakembereinket folyamatosan képezzük, így akár teljes szakmai életutat adva a megbecsült szakember-gárdánknak.

Aktuális munkalehetőségeinkről részletesebben ITT tájékozódhat. Telephelyeinken 1 takarmánykeverő üzem, 1 vágóhíd, 2 húsfeldolgozó üzem és 6 baromfinevelő komplexum található. Évente csaknem 14 millió baromfit állítunk elő, ami 32 000 tonna élőhúst jelent. Saját járműflottánkkal a hűtött, vagy fagyasztott hús szállítása is megoldott, ami hozzájárul ahhoz, hogy gyorsan és hatékonyan a célba jussanak termékeink.

A folyamatos beruházásoknak köszönhetően határozott növekedési céljaink vannak a jövőre nézve, aminek legfontosabb tényezője továbbra is a fogyasztói bizalom elnyerése és megtartása.